Sirap group

SIRAP Group е един от най-компетентните производители на опаковки за свежи храни. Компанията е 100% собственост на Italmobiliare - италиански холдинг, чийто акции се търгуват на Миланската стокова борса.

SIRAP 2015

    • Оборот:  € 208 млн.
    • 1.150 служители
    • 10 производствени фабрики
    • 15 компании в 15 страни

Напълно изградена мрежа, насочена към света на опаковането. SIRAP има решението за Вас и персонализира офертите си според Вашите изисквания. 

SIRAP разработва иновативни решения за опаковане на всякакви свежи хранителни продукти: контейнери от XPS (екструдиран пенополистирол), PET (полиетилен терефталат) и PP (полипропилен). Компанията предлага широка гама от продукти за хранително-вкусовата промишленост и търговията на дребно (опаковъчно фолио, контейнери, машини, аксесоари).

Мотото на SIRAP: Повече от опаковане. Екип от професионалисти, работещи заедно, за да съдействат на всички свои клиенти в постигането на поставените цели и резултати. Разработка, производство и нещо повече: ежедневна подкрепа на своите клиенти в цяла Европа.

Повече от Опаковане.

Структура на SIRAP

МЕЖДУНАРОДНО ПРИСЪСТВИЕ

SIRAP има 9 производствени фабрики в Италия, Франция, Полша и Унгария, което осигурява гъвкавост при изпълнението на заявките и предоставя възможност за реализиране дори и на спешни поръчки в цяла Европа. В допълнение, близостта води до оптимизиране и на транспортните разходи.

Да бъде близо до своите клиенти е от съществено значение за SIRAP, която оперира чрез своите търговски фирми в 12 страни и има представителства и дистрибутори в цяла Европа. Крайната цел винаги е обслужването на клиентите: заедно на всяка стъпка от пътя.

BG